Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
queuedEU:
Wczytuje z .fiz. Plik add jest jako propozycja do obgadaina na forum, moze w przyszlosci ogarne wczytywanie (jest troche czytelniejszy od .fiz ). Te parametry nowe, to beda do wstawiania se do kabiny dowolnych modeli. Pozatym widzi mi sie zeby byl to ogolny plik nie tylko od fizyki, ale wspolny do wszystkiego co ma sluzyc do preparowania indywidualnej charakterystyki pojazdu, bo po co trzymac osobno tak jak w .fiz i .mmd?
miko22:
Nie działa podmienianie składu w Rainsted dla td2. Po zmianie oryginalnego na ET41 z 40 Eaosami sceneria startuje kamerą obok składu EP07-424. Logi z 12:15 i 12:17 -> http://eu07.es/serwerdomu/976472020/ To samo na starym td - log z 12:24, a np. przy zmianie SM42-907 na SM42-2196 w elektrocieplownia_dobre sceneria uruchamia się normalnie - log z 12:27. Kolejne logi, to kolejne próby. Po wyłączeniu i załączeniu startera udało się podmienić na td, ale na td2 już nie. Teraz znowu nie działa na td. Przestało też działać na elektrocieplownia_dobre - logi z 12:45 i 12:46. Dla przykładu nie działa również podmiana EN57-1051 na EN57-1146 w moczniki_en57 i tak samo sceneria uruchamia się na zewnątrz oryginalnego składu w pewnej odległości od niego (w tym przypadku na drugim końcu stacji) - log z 12:50. Nie pomaga też już restart Rainsteda. Ktoś może potwierdzić takie problemy?
EP08_015:
Jak wylaczysz zapis pliku tymczasowego, to nic nie zmienisz.
queuedEU:
No juz pisalem o tym ze ja ine bede sie ograinczal do startera @Ry. byc moze w pozniejszym terminie napisze cos swojego.
Na td2.scn nie podmienisz bo tam jest uzywany nowy typ wpisow dolaczajacych moduly scenerii. Na innych ine wiem czemu tak sie dzieje, powinno dzialac, ale widocznie cos popsulem. Moze przez przypadek uda mi sie to naprawic :D.
A teraz UWAGA Panowie, mam dla was wazny komunikat...
Do kogo naleza logi podswietlone na zolto ktore blokuja wczytywanie scenerii na 'config parsing...' ?
http://eu07.es/serwerdomu/
EP08_015:
To ciekawe dlaczego u mnie działa nawet z plikiem tymczasowym?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej