Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (110/205) > >>

mac310:
Moje userpidy to: 1450749348 (obsługa z klawiatury) i 183369299 (obsługa przez PoKeys)
Ostatnio zauważyłem taką prawidłowość, że jak się np. td2 nie chce uruchomić i wisi na parsowaniu linii poleceń to próbuję uruchomic inne scenerie aż znajdę taką, która się w końcu uruchomi i wtedy jak wrócę do td2 to też się wtedy uruchamia.
Nie działa zoom na kółku myszy.

Krzysiek626:
Shift+LPM i Shift+PPM, to teraz zoom. Mnie przestało działać na Win10, ale po ponownym rozpakowaniu paczki od Q. znów ruszyło...Takie tam bolączki drobne. Na screenie maksimum kąta widzenia, tylko te komunikaty lądują na środku ekranu, mamy się do tego przyzwyczaić?

queuedEU:
Czekajcie cierpliwie.

bohunIC:
No w koncu zmienilem sobie parametr wire i mam miesiste i grube druty jezdne. Zoom tez spoko, no to jak sie ukaze paczka z nowa siecia to zakasam rekawy :)

mac310:

--- Cytat: Krzysiek626 w 16 Stycznia 2016, 20:54:34 ---Shift+LPM i Shift+PPM, to teraz zoom.

--- Koniec cytatu ---
Jak tak to potwierdzam... działa :) W sumie dla mnie działając z pulpitem to te wszystkie bajery są nie potrzebne. Zbliżenie na stałe ustawiam tak, żeby tylko widok z szyby był i najchętniej to usunąłbym haslera z ekranu. Dźwięki też niektóre wyłączam mając realistyczne. Wieć z mojego punktu widzenia fajnie byłoby, gdyby niektóre elementy wystroju wnętrza kabiny nie były jego integralną częścią i żeby je można było wyłączać i mieć czysty widok na okno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej