Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
Stele:
Widzę kolejny konflikt z rainstedem. Tam przy zmianach taboru przy generowaniu $.scn nazwa noda zostaje.
lukasn26:
Stele, nie wygenerował mi się errors, więc załączam loga.
Stele:
Nie wygenerował bo nie ma w nim zalogowanego złamania. Dziwne.
Krzysiek626:
Da się zrobić coś z tymi napisami, żeby zostawały tam gdzie ich miejsce? Proponuje też umieszczenie zooma w pliku ini, niech każdy może sobie ustawić domyślnie, najlepszy dla niego kąt widzenia. No i takie życzenie, po F4 wysiadka z kabiny, kamera domyślnie przy drzwiach loka. Teraz lądujemy gdzieś między wagonami... i leć sprzęgać się ze składem.
Dodano: 13 Stycznia 2016, 18:58:14 F11, stanowczo zrzuty z ekranu w jpgu mają za małą kompresję. Jeśli miałoby to służyć do ułatwiania wstawiania screenów z symulatora na forum, to warto by rozmiary pliku były mniejsze (były zgodne z regulaminem).
trzecia_bateria:
Dobry pomysł z tą kamerą zewnętrzną domyślnie "startującą" przy drzwiach :)
Odnośnie testów. Starczy katowania podglądu modeli, teraz czas na scenariusze. Z ulgą mogę zameldować, że chociażby scenariusze wywalające się u mnie na exekach sprzed dwóch, trzech dni teraz wczytują się ok i są do pewnego momentu przejezdne (nie mam niestety czasu na sprawdzanie ich w całości, cieszę się że chociaż się ładują :) Wszystko to oczywiście ładowane przez Rainsted. Nie potwierdzam problemu z błędami pamięci po wciśnięciu F10.
Ps. Dobrze rozumiem, że teraz dwuklik na samym exe od razu uruchamia td2? To u mnie chyba jest coś nie tak, bo na 120116-2 ciągle ładuje mi się zwykłe td.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej