Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
Krzysiek626:
Starter nie powinien ograniczać możliwości zmian w exe, przynajmniej tak powinien być pomyślany. Q, już mało brakuje jak sam zrobisz coś kompatybilnego.
mac310:
U mnie zaktualizowany rainsted jak i ten wyjęty z patch'a patch15.04.26_1 nie jest już w stanie uruchomić ostatnie exe. Całe szczęście, że z linii poleceń się uruchamia, więc zrobiłem sobie bat'a i odpalam. Ciekawe kiedy to przestanie działać. Jak wrócę do domu to może ściągnę jeszcze raz PC i zobaczę na świeżym środowisku.
Stele:
Jak wygląda wczytywanie tych parametrów indywidualnych dla pojazdu? Różni się jakoś wydajnościowo względem zrobienia osobnej fizyki?
queuedEU:
Robiac osobna fizyke, duplikujesz mmd i fiz. I pewnie bys chcial nazywac kazdy z tych plikow numerem pojazdu? :D.
tu wystarczy sobie zrobic kopie pliku .fiz o nazwie node'a pojazdu i to wszystko. Ponadto bedzie to plik rowniez do definiowania tekstur i modeli skladowych.
Krzysiek626:
Ostatnie exe uruchamia się bez problemów na td2 (dzięki za przypisanie tej scenerii z automatu), zarówno bezpośrednio jak i przez rainsted. Prócz td2 uruchamiałem Bałtyk. Logi dla usera 1951237055. Pojawił się za to kłopot z wyjściem F10. Wywala komunikat o błędach w pamięci, ale po jego skasowaniu wciskamy Y i program się zamyka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej