Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
matek123:
Masę własną pojazdu.
queuedEU:
Uaa, ale sie rozpisales... Widze na liscie online ze matek wysyla wiadomosc, ze trzy minuty wysyla i wysyla i nie ma konca, a ty tylko tyle? ;)
A myslalem ze se poczytam jakies koncepcje... No nic, trudno, i tak juz zrobilem i wczytuje cala fizyke, teraz jescze dodac tekstury i modele.
adamst:
Do elektrowozów można wprowadzić zmiany w CircuitRes, czyli rezystancji szeregowej obwodu głównego. Pozwoli to zasymulować "zajechaną" siódemkę, gdzie z powodu zwiększonej rezystancji w obwodzie np. na zużytych stykach styczników można zaobserwować wyraźny spadek mocy. Temat wspomniany w tym wątku:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,26368.0.html
--- Cytat: youBy w 09 Grudnia 2014, 21:33:18 ---Inna rzecz, że opowieści z jazdy (i film), które znam, wskazują na to, że obecnie część lokomotyw nie trzyma parametrów fabrycznych.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: youBy w 09 Grudnia 2014, 21:48:10 ---No ja słyszałem i widziałem, że przy napięciu w sieci 3kV można ostatni bocznik włączyć przy 65–70 km/h… Odpowiada to dodatkowej rezystancji w obwodzie głównym ok. 0,5–0,8 Ω.
--- Koniec cytatu ---
Mechanick:
U mnie nadal na td2 się zawiesza. Log w załączniku.
queuedEU:
Odznacz w rainstedzie Zapis pliku tymczasowego. Rainsted nie bedzie suportowal tego exe, a nie mozna sie ograniczac do tego co oferuje Rainsted, bo inaczej exe bedzie stalo w miejscu. Z cazasem kolejne wydania exe beda coraz minej kompatybilne z launcherem @Ry, czy raczej odwrotine, bo to starter powinien byc dostosowywany do nowosci w exe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej