Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
mac310:
No to teraz mnie się posypało. Na EU07-110116-2.exe scenerie się uruchamiają, a już na EU07-110116-3.exe nic się nie dzieje. Bezpośrednio z exe startuje, a przez rainsteda cisza, nic się nie dzieje. Żadnych błędów ale też i żadnej reakcji.
MaciejM:
Potwierdzam, 110116-3 nic nie rusza.
queuedEU:
No, moja wina bo powinienem zrobic builda zamiast compile - wtedy moze sie ine odpalac u innych w ogole. Juz wrzucam nowe...
Krzysiek626:
Klawisz Esc u mie powoduje przyspieszenie symulacji (debug mode) Poprawne wyjście działa pod F10 i Y. Widoczny pasek z przyciskiem po lewej strony w trakcie symulacji jest nie do przyjęcia i tak nie można go nacisnąć. Oczywiście na exe nr 3 z dzisiejszego dnia. W załączniku screeny. Nie mogłem się dostać na serwer domu, stąd nie wiem czy są tam informacje z mojego odpalania symka.
queuedEU:
Forme wywalam, bo to tylko rozpoznanie na przyszlosc jak ona sie sprawuje na pelnym ekranie i widze ze jest roznie. Natomiast w okienku powinna normalnie sie wyswietlac. W przyszlosci byc moze na formie bedzie zrobiona mozliwosc wybierania modelu do podgladu w trybie modelviewera.
http://eu07.es/EXETEST/EU07-110116-3p.rar
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej