Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne materialy fotograficzne roznych obiektow
Cesky Kretek:
Byłem co prawda przez ostatnie kilka dni w Częstochowie, ale kilka spraw się pokomplikowało - jedną z nich była pogoda, a drugą sprawy rodzinne - codziennie miałem kurs autem do Katowic i z powrotem. Aparat wiozłem niepotrzebnie, ale liczę, że w lutym na 2-3 dni chociaż się pojawię i zrobię co należy. :)
Jeremi:
Dzięki koledze @Kolekcjoner205, który mieszka w Częstochowie większość pracy wymiarowej została zrobiona, miał zrobić odrobinę, zrobił prawie wszystko, za co WIELKIE DZIĘKUJĘ. Także troszkę poskreślałem listę, tak na szybko.
Z tego co widziałem dworzec przeszedł modernizację tablic, ławek, koszy, chyba dodano kostki antypoślizgowe. Teraz mam dylemat którą wersję robić czy przed modernizacją czy już po. Aktualnie będzie można zrobić więcej materiału zdjęciowego.
Krzysiek626:
A dwie wersje? Być może popłynąłem, ale jak trzeba wybrać, to wskażę wersję aktualną na dziś.
Benek:
Zrób aktualną. A jak masz motywację na dwie wersje, to rozpocznij od tej aktualnej, później zabierz się za wersję przeszłą.
Pawel205:
@Jeremi
Mogę pomóc jednakże potrzebowałbym nowej listy, bez skreśleń, najlepiej w nowym poście. Jeśli możesz to postaraj się jeszcze bardziej opisać, podlinkować gdyż niektórych rzeczy nie kumam do końca. Mieszkam ok. 30 km od Cz-wy więc 2-3 wypady na dworzec mógłbym zrobić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej