Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Linia 61_v2

<< < (3/11) > >>

Sawi:
@up5358 z tego co mi wiadomo bohuniasty zrobił linię 61 v2 bardziej zmodernizowaną. Czekam aż to udostępni i wtedy będziemy wiedzieli co dokładnie tam jest do roboty by to dokończyć. Zatem miejmy nadzieję iż to nic straconego.

klimczok_mk:
Ze screenów które bohun prezentował bardzo ciekawie wyglądała jego modernizacja l61.

up5358:
Tak z ciekawosci zapytam: @Ra robi "upgrade" tej trasy w oparciu o wersje pierwsza (ta, po ktorej "jezdzimy"), czy ta nowsza wersje(v2), o ktorej @Sawi pisal?
//@bohun oficjalnie nie wydał swojej v2 zatem zapewne na poprzedniej wersji. Gdyby to była ta v2 bym o nią nie pytał i nie czekał :). Sawi

bohunIC:
Mam propozycje.

Jechalem ostatnio, duzo sie pozmienialo, w zasadzie to bardzo duzo, jest juz nowa trakcja, nowe podklady, szyny jak i SRK, itd. Moze by tak zrobic  porzadnie L61 wg aktualnej mapy zgodnej z tym co robi @Ra. Modele, mam, teren znam, cala reszta to bagatela.

Moznaby zrobic ta linie od nowa na faktach autentycznych, no i teraz tak, zeby to sie udalo trzeba rozlozyc prace:

Ja zrobie:

- modele
- trakcje na stacjach/wezlach
- teren

Ktos:

- podesle prawidziwy zgodny z GPS uklad torowy
- polozy siec trakcyjna tylko na szlaku - ale fachowo, kotwy, odciagi co 1200m itd, siec na 160km/h metalowe szare slupy/wysiegniki
- SRK i cala zabawa z semkami itd
- wymodeluje troche domkow, blokow, dupereli

Idzie zima, laptop naprawiony, moge robic, we wspolpracy moze z tego wyjsc cos naprawde na poziomie, ale trzeba sie przylozyc. L61 v2 niema sensu wydawac, jesli mozna zrobic cos od nowa, szybciej i lepiej.

up5358:
Ja ze swojej strony moge przygotowac tekstury pod obiekty, ktore beda mialy byc na scenerii (pod warunkiem, ze bede mial zdjecia). Mapowanie i modelowanie do kogos innego. Pomysl popieram i w ten sposob moge pomoc w projekcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej