Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Linia 61_v2
bohunIC:
Moze byscie chcieli dodac nie publikowane nowosci, jak dzworzec CZ. Osobowa, odcinek LBC - Toszek?
ST44-003:
@bohuniasty, ale gdzie tam do Osobowej? To trzeba by dużą część Częstochowy zrobić żeby ją dodać/zrobić. W zasadzie, to Kaliska - Sieradz ma układ torowy do Osobowej, to można by coś kminić.
bohunIC:
Ja mam zrobione wszystko od Stradomia do Osobowej, z namiastka Towarowej. Poprostu by sie 5min dluzej jechalo :)
ST44-003:
--- Cytat: bohunIC w 25 Września 2015, 21:22:36 ---Ja mam zrobione wszystko od Stradomia do Osobowej, z namiastka Towarowej. Poprostu by sie 5min dluzej jechalo :)
--- Koniec cytatu ---
Było tak od razu ;)
Zastanawiam się nad nagraniem otoczenia za pomocą kamery, coby móc zrobić pół-realistyczne miasto.
Cesky Kretek:
W zasadzie to tam za wiele obiektów po drodze nie ma - jadąc od strony Stradomia jest zakład Stradom S.A. otoczony dosyć wysokim murkiem, kilka dawnych zakładów, magazynów, charakterystyczny wysoki komin dawnego zakładu Wełnopol, szopa z wieloma odstawionymi EN57, pomnik historii Ol49 i w zasadzie już się wjeżdża na obszar stacji CO. Z samej stacji widać budynek Poczty Polskiej, dworzec PKS, dawne zakłady po wschodniej stronie stacji (również odgrodzone wysokim murem), budynek dawnego DH Merkury, pomnik historii TKt48, dawna lokomotywownia i to w sumie tyle.
Część obiektów fotografowałem dla @Bohuna lata temu, w razie gdyby na poważnie ktoś się zajął projektem mogę coś obfocić bo wreszcie odzyskałem moją lustrzankę. Ale to musi być konkretna deklaracja bo czasu wolnego ostatnio u mnie mało i nie chcę latać bez potrzeby.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej