Autor Wątek:  Stacja Wieliczka Rynek-Kopalnia ----> Kraków Główny----> Kraków AirPort  (Przeczytany 3585 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline worek96

• Otrzymane polubienia: 0
Witam, od dzisiaj jestem nowym forumowiczem więc jeśli post napisałem w złym dziale to prosze o przeniesienie do odpowiedniego działu :)

Chociaż w grze mam staż około 6-cio godzinny wpadłem na pomysł stworzenia nowej trasy/scenerii.
A mianowicie mowa tu o trasie ze stacji Wieliczka Rynek kopalnia do Kraków AirPort przez dworzec Kraków główny (możliwość skrócenia trasy do jej pierwotnego stanu sprzed miesiąca.... Wieliczka Rynek Kopalnia ---> Kraków Główny)
I moje zapytanie jest następujące, czy byłaby jakaś chętna osoba bądź osoby które pomogłyby mi przy stworzeniu tej trasy ?
Jestem całkowitym nowicjuszem ale liczę że z pomocą osób doświadczony szybko załapię co i jak :)

Osoby zainteresowane prosiłbym o kontakt przez PRIV lub po prostu w komentarzu pod postem.
I jeszcze raz przepraszam jeśli post napisałem w złym dziale.

Gorąco pozdrawiam - Patryk

Offline dymus

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 274
Odp: Stacja Wieliczka Rynek-Kopalnia ----> Kraków Główny----> Kraków AirPort
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Października 2015, 23:57:25 »
Odcinek Kraków Główny - Kraków Bieżanów mam zrobiony (tor, część sieci, semafory, SBL), część KGZ oraz okolice Krakowa Mydlnik też. Gdyby znalazły się materiały mógłbym powrócić do projektu, poprawić to co jest źle, zrobić nowe rzeczy wg nowych standardów (są takie? :D), a nawet zrobić odcinek do lotniska. Nawiasem mówiąc o linii 91 jest tutaj http://eu07.pl/forum/index.php/topic,13365.msg340559.html#msg340559