Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bonanza v 2.0
Stele:
A da się w includzie w t3d przejść do roota? Nikt tego w sumie nie robił. Tekstury nie są jedynymi typami plików szukanymi w dwóch lokacjach?
Sawi, jakbyś chciał zakopać topór, czy ktoś inny był zainteresowany, to ciągle deklaruję chęć pomocy przy tworzeniu dowolnych wnętrz wagonowych w zakresie modelowania/mapowania/sklejania tekstury.
Sawi:
Jako, że zostałem wezwany do tablicy napiszę oficjalnie iż nie jestem zainteresowany. Czemu? Otóż nie mam żadnej gwarancji, że znowu za jakiś czas nie zostanę ponownie nazwany bucem http://www.miejski.pl/slowo-Buc Tego akurat się nie wyprzesz. Na początku jak się tego dowiedziałem byłem cholernie wkurzony i zarazem rozczarowany bo jakby nie było nasza współpraca szła w dobrym kierunku. Pierwsze co miałem ochotę zrobić to się pakować w najbliższy pociąg i pojawić się z wizytą by usłyszeć to osobiście po soczystych plaskaczach, ale gdy emocje opadły zaniechałem tego. Zycie już mi nie raz pokazało, że w czasie emocji człowiek jest w stanie zrobić niejedną głupotę, więc gdy one opadły zaniechałem tego. Zatem sam sobie jesteś winien. Tyle w tym temacie.
Rudzik:
Ok, przerywając bezczelnie próbę zakopania tasaka wojennego powiem, że zacząłem robić nową teksturę wózka na osobnym pliku. Elementy w kilkukrotnie wyższej rozdzielczości.
Sawi:
Celowy odgrzew. Na jakim obecnie jesteś etapie prac? Tak jak pisałem tobie na PW potrzebne mi są poprawione wózki, drzwi, detale itp do 1xxa_v2. Miło by było jakbyś podesłał całość.
matek123:
Kacu, czy jakby Sawi znalazł u siebie model bonanzy, to czy można by pożyczyć armaturę hamulcową do innych wagonów? Czy można by było dokończyć 120A?
Jak nie ma szans na dokończenie, to w przyszłości przerobię 11xA na Bh.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej