Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zdjęcia lokomotyw 163.

<< < (3/7) > >>

Sawi:
Z tego co kojarzę wysłałem tobie model więc...
https://eu07.pl/forum/index.php/topic,24770.msg474049.html#msg474049

ST44-003:
Z tego co z kolei ja kojarzę, to miałeś ten model skończyć tj. przystosować do wymagań MaSzynowych.
A @dymus jest to w stanie potwierdzić.

Sawi:
A ty przypadkiem nie miałeś skończyć poprawek układów? Bo z tego co kojarzę źródłowa niezbyt tobie przypadła do gustu i miała być docelowo jakaś inna.

ST44-003:
Owszem nie, bo Ty najpierw miałeś załatać dziury, potem miały być poprawki mapowania. Szczególnie, że dziury były w obrysie kabiny, miałeś zrobić ramki i uszczelki 3D i dodać nowe wózki (już nawet nie pamiętam od kogo). Ale skończyło się to jak zwykle... na rzekomej awarii dysku.
A projekt cały czas czeka. Kabiny również. Bez modelu tego nie puścimy (powoli fizyka powstaje).

PS. Zaskoczyć Cię? Obecnie to mój trzeci dysk, a projekt jakoś nie przepadł. Podobnie jak @dymusowi. Może wyciągnij z tego jakieś wnioski?

Sawi:
Rzekomej awarii dysku? Dość tego jak masz mi takie pociski pisać z zarzutami z tyłka wziętymi, to wiesz co mam gdzieś taką współpracę. Guzik wiesz co u mnie się działo przez ostatnie dwa lata i przez co musiałem przejść. Jak zwykle kolejny mądraliński się znalazł co pozjadał rozumy wie lepiej ode mnie co się działo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej