Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zdjęcia lokomotyw 163.

(1/7) > >>

ST44-003:
Witajcie.
Składam zapotrzebowanie na zdjęcia każdej z możliwych do sfocenia (w Polsce i na terytorium dawnej Czechosłowacji) lokomotyw 163 i pochodnych (łącznie z lokomotywą 131). Są one niezbędne do skończenia projektu modeli lokomotyw 163 i pochodnych.
Wymagane są niestety oba boki i czoła co niestety bardzo utrudnia wykonanie zadania. Bez tego będzie ciężko stworzyć niektóre malowania.

CTL:
Zgodnie z prośbą dodałem do działu z teksturami dwie paczki ze zdjęciami lokomotyw 163. Posiadam jeszcze 3 inne numery lokomotyw 163 ale nie oba boki (choć to moim zdaniem problemu jako tako nie stanowi), mam też na tekstury 12 różnych lokomotyw 131 ZSSK Cargo które swojego czau można było zobaczyć w PL, gdzieś robiłem na szybko też na tekstury kabinę 131 ale będą to nie kompletne zdjęcia. Jeśli możesz zaprezentuj jakieś efekty prac, wtedy w miarę wolnego czasu dodam coś jeszcze.

dymus:
Kabina 163 nadal w wersji roboczej..

ST44-003:
Nadmienię, że gdyby nie uprzejmość @Maćka, nie było by obecnej wersji tej kabiny. To jego materiały zdjęciowe są użyte do tekstur.
Jeśli chodzi o model pudła, jest chwilowy przestój, ale idą wakacje, więc można siąść do dalszej pracy (no tylko do pracy potrzebne są zdjęcia na tekstury, których jak na lekarstwo).
@CTL, zostałeś moim mistrzem jeśli chodzi o te zdjęcia. Dziękujemy bardzo, na taki materiał czekaliśmy! :)
Aha, no i jeśli uraczysz nas pozostałym materiałem, również będziemy wdzięczni. Ale to w swoim czasie :)

Sawi:
Przestój to swoją drogą, ale ty dobrze wiesz na co czekam :). Zatem do dzieła.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej