Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zdjęcia lokomotyw 163.

<< < (4/7) > >>

dymus:
Ehh spokojnie, spokojnie. ST44-003 z tego co pamiętam miały być jakieś poprawki w mapowaniu i chyba teksturze (ale nie wiem dokładnie co). Sawi z tego co pamiętam coś trzeba było w modelu zrobić (ale nie wiem dokładnie co). Sawi, ja mam (podejrzewa że ST44-003 też) tylko model w formacie t3d z MaSzyny, nie mam natomiast źródeł (oprócz jeśli dobrze pamiętam tylko "wydmuszki" w .obj pudła w okrojonej wersji, bo dokładniejsze nie były potrzebne do ew. składania kabiny w model). Więc tutaj jest tylko ta sprawa że wygląda, że tylko Ty masz źródła pudła+wózków i dlatego ew. jest sprawa taka a nie inna i potrzebna jest Twoja pomoc przy poprawkach.

Sawi:
Ja wiem co trzeba poprawić bo to zostało wypisane, ale do jasnej cholery szanujmy się. Faktycznie nie mam nic lepszego do roboty niż wymyślać awarie dysków. Wózki miały być w wersji finalnej od Kamila. Wyślę tobie to co zrobiłem do tamtej pory i rób z tym co chcesz.

Kuba02MK:
Jakiś czas temu, wstawiłem na dziale "Zdjęcia Taboru na tekstury", zdjęcia 163 w barwach Vlakem na Euro. Przed chwilą dodałem jeszcze 131. Czy są jakieś różnicę w kabinie 131 i 163? Przy najbliższej okazji powinienem mieć możliwość sfotografowania 131 ZSSK również od środka. Potrzebuję tylko wiedzieć, co konkretnie będzie potrzebne.

Kermit:
W 163 i 131 to jedynie ksztalt jest wspolny - cala reszta jest zupelnie inna bo to zupelnie inne maszyny (tyrystory vs opory).

A co do tego co focic w kab - wszystko, lacznie z sufitem, scianami, podloga, drzwiami i najlepiej nie malymi fragmentami  tylko np. jak blat to raz a porzadnie calosc jednym ujeciem (w granicach rozsadku oczywiscie).

matek123:
Ewentualnie jeszcze zbliżenie na tabliczki na pulpicie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej