Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Wnętrza wagonów REGIO ekspres typy 161A, 162A i 163A

<< < (3/3)

Stele:
Wstałem i pojechałem na Kamieńczyka, bo niestety jak czegoś nie zrobi się samemu, to nikt nie zrobi. Coś tam popstrykałem, ale czasu mało, skład nabity, to i zdjęcia słabe. Wrzucę tu gotową sklejkę w hd jakby ktoś chciał kiedyś szczegółowe wnętrze robić.

ST44-003:
Kocham takie wypowiedzi. Nie każdy ma czas i możliwość jeździć daną kategorią pociągu na określonych wagonach, więc czego Ty wymagasz? Poza tym, nie bez przyczyny "obowiązuje zasada" jak sobie zrobisz tak będziesz miał.

Sawi:
Co nie zmienia faktu, że gdyby Antek sobie i nawet tych jak to określa słabych zdjęć nie zrobił, to dalej by było nic. My też kochamy wątki z prośbami o coś w większości bez odzewu, lub z obiecankami cacankami. Zatem ma prawo do tego typu wypowiedzi.

sebastian82:
Dlatego załatwiamy pozwolenia na mierzenie taboru i focenie, również obiektów. Sami ganiamy po bocznicach dostarczając foty i wymiary, tarzając się też pod taborem. Pomijam fakt, że ganiamy po Polsce, na własny koszt, właśnie w tym celu. Dostarczyliśmy materiał na kible, i inny tabor. Potrafiliśmy siedzieć w zimie przez 3 godziny nad jednym lokiem, bo były potrzebne dane.

Stele:
Szybka piłka. Będą porządne foty teksturowe wnętrza barowego 113aa będzie cafferegio. Nie będzie fot nie będzie modelu. Bez wnętrza ani z mstsowym go nie wydam. Jak polowałem to był wyłączony i zawalony turystami co nie pozwalało wykonać zdjęć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej