Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Materiały na drezyny

<< < (7/10) > >>

Stele:
Dźwięki i zdjęcia kabiny z wyjętymi fotelami. Wszystkie ściany, podłoga, podsufitka, kanapa. Dostałem paczkę zdjęć od rulza, tylko wnętrze jest na nich słabe. Wymiarów póki co nie, bo na książkowych większość jest, a póki modelu nie zrobię, nie wiem czego mi będzie brakować.

Stele:
Zacząłem dłubać przy kabinie do WMB10. Brakuje mi kilku wymiarów, ale to sobie załatwię kiedyś przy okazji.
Podczas wizyty w stolicy okazało się, że w muzkolu stoi sobie machajka. Serio nikt o tym nie wiedział? Tak czy inaczej sobie ją zmierzyłem i obfocilem poglądowo (wredne słoneczko...), więc w najbliższych miesiącach można spodziewać się modelu.

fuji8:
Stele jakich wymiarów Ci brakuje, to jak będę miał okazje, to Ci zmierzę i wyślę.

Stele:
Gabarytów, czyli podstawy. Dziś jedna na Zachodnim pracowała ale nie miałem papieru by rysować ani rozpiski co właściwie miałem zmierzyć.
Po zeskalowaniu obrazka mało co widać. Długość kabiny w najdłuższym miejscu i u podstawy. Szerokość i umiejscowienie drzwi, wysokość okien od podłogi.
------------------
Jest piękna rama na 116 poli. Jak ja nienawidzę spawać konstrukcji kratownicowych...

fuji8:

--- Cytat: Stele w 03 Sierpnia 2015, 12:36:40 ---Po zeskalowaniu obrazka mało co widać. Długość kabiny w najdłuższym miejscu i u podstawy. Szerokość i umiejscowienie drzwi, wysokość okien od podłogi.

--- Koniec cytatu ---
Rozrysuj mi to na zdjęciu. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej