Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Przenoszenie MaSzyny na MSVS/Clang
queuedEU:
Wiesz, ja na toim miejscu bym sie nie przejmowal, bo tak na prawde to sam http://eu07.es/niewiemcorobie.jpg z tego wyjdzie. Dobrze znalezc sobie mistrza i sie od niego uczyc albo zostac mistrzem samym w sobie. Ok, Zmykam bo za duzo zielonego dzisiaj. Elool elool ziomy.
Reg. obowiązki 16.
Pisz poziomo. Poprawiłem.
Benek
MarcinW:
Hej
Słuchajcie, macie już może przepisaną aktualną fizykę hamulców do eu07 oraz wagonu (111a) na coś sensownego? Cokolwiek przypominające C++, ideałem byłby C#.
Aktualnie mam jakaś starą fizykę z 2005 i jak to uetam określił, hamowanie działa tylko na nagłym... Muszę to poprawić, a średnio się orientuję, jaka jest teraz najbardziej słuszna fizyka :)
youBy:
Q coś robił w tym temacie, ale nie wiem, czy skończył i czy wszystko tam działało. Obecnie wszystko jest nadal w Pascalu.
Do czego Ci jest potrzebna akurat fizyka samych hamulców?
MarcinW:
Potrzebuję hamulce, bo resztę już w sumie mam i jest chyba w miarę dobra. Jak dwa tygodnie temu robiliśmy testy na forum isdr.pl (nie wiem, czy byłeś przy tym, być może nie) to z fizyki jazdy tylko hamulce sprawiały problemy, więc chciałbym je w najbliższym czasie doprowadzić do aktualnych MaSzynowych standardów.
Ok, zapytam queueda, jam tam mu idzie, już wcześniej trochę gadaliśmy.
W załączniku mój Mover.cs, gdyby komuś się przydał. Przetłumaczyłem na C# to, co było mi niezbędne do uruchomienia eu07 z wagonami, ale nic poza tym, no i fizyka hamulców jest stareńka.
youBy:
Ale testy czego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej