Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Kabina elfa

<< < (9/13) > >>

Sawi:
Co do kabiny to niewiele zostało z tych wcześniej wykonanych submodeli robionych na oko. Zemściło się takie jej robienie, dlatego następnym razem bez wymiarów, plastików raczej się tykać nie będę.

Jakub998x998:
Witam mam pytanie, na wstępie proszę o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu bo nie wiedziałem w jakim napisać.
Czy ktoś tworzy EN76 Elfa KW lub jakiegokolwiek Elfa ? Mam pytanie czy potrzeba jakichkolwiek materiałów ?

Stele:
Pudło jest gotowe. Można dostarczać zdjęcia na reple zewnętrzne.
Do kabiny wymiarów i zdjęć nigdy za dużo.

Jakub998x998:
Mogę spróbować załatwić kilka zdjęć kabiny od pewnej osoby jeśli są koniecznie potrzebne oraz gdzieś jakiś post ktoś pisał że potrzebna jest instrukcja co do czego służy to też mogę spróbować załatwić, a jeśli chodzi o zewnętrzne zdjęcia to w ferie w Poznaniu mogę zrobić tylko muszę wiedzieć czego dokładnie, chyba że wszystkiego od A do Z.

Stele:
Z zewnątrz model jest, więc zdjęcia na tekstury wymienne jak do każdego innego taboru. Przynajmniej jedno czoło i jeden bok całej jednostki. Optymalnie oba czoła i oba boki. Z wnętrza fotele i oznaczenia regionalne swojego przewoźnika. Mam wnętrza Warmińsko-Mazurskie i Świętokrzyskie, może ktoś kisi więcej.
Jak dorwiesz się do kabiny, to wszystko, zwłaszcza elementy zazwyczaj pomijane. Ściany boczne i tylna, sufit, podłoga, wnęki na nogi, półka miedzy pulpitem a szybą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej