Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Kabina elfa
matek123:
Nie ma. Oni robią model zewnętrzny, oraz zrobili bardzo uproszczoną kabinę. Natomiast Sawi robi wymiarową kabinę, nadającą się do prowadzenia.
tor424:
I po raz kolejny Regulamin obowiązki 11a. Proszę to poprawić.
Sawi
To skoro Sawi jeszcze nie posiada wymiarów to jeszcze poczekamy sporo.
Perfekcja wymaga czasu jak to się mówi.
Dodano: 09 Kwietnia 2015, 18:05:21 Ale jak Sawi chce zrobić wymiarową kabinę skoro nie posiada wymiarów.
Dodano: 09 Kwietnia 2015, 18:19:49
hanys:
Spokojnie chłopie. Wszystko będzie.
tor424:
--- Cytat: hanys w 09 Kwietnia 2015, 18:37:00 ---Spokojnie chłopie. Wszystko będzie.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję i cieszę się,że ktoś się za to zabrał. Powodzenia w przyszłych pracach jak coś będzie potrzeba postaram się załatwić ale nie obiecuję.
Dodano: 09 Kwietnia 2015, 20:26:17
--- Cytat: hanys w 09 Kwietnia 2015, 18:37:00 ---Spokojnie chłopie. Wszystko będzie.
--- Koniec cytatu ---
A jest znany mniej więcej termin tego czy to wyjdzie w tym miesiącu chociaż.?
Dodano: 09 Kwietnia 2015, 21:21:19 Mam pytanie, potrzeba wam dźwięków? Nagrałem dziś wieczorem wjazd na stacje, odjazd ze stacji, przejazd na szlaku i przejazd w środku w kabinie. Udało mi się oczywiście za drobną opłatą uzyskać zgodę od maszynisty,oraz rp1 z odjazdu pociągu. Jeżeli dźwięki się przydadzą jestem do usług.
Poprawiłem. Zanim coś wyślesz, to przeczytaj to ze 3 razy.
Sawi
Sawi:
Termin nie jest mi znany. A co do reszty nie jestem dźwiękowcem, ale już nie raz wspominano, że zamiast pytać po prostu trzeba działać. No i popracuj nad pisownią. Na ten post przymknąłem oko, ale reszta w tym stylu pisana wyląduję na boku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej