Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Modernizacja scenerii Krewetkowo

<< < (2/4) > >>

Ra:

--- Cytat: sebastian82 w 20 Lutego 2015, 22:13:28 ---@Ra czy scenerie, które wymieniłeś nie są przypadkiem rozgrzebane przez Ciebie?
--- Koniec cytatu ---
Są dopracowane do takiego stanu, jaki mogłem osiągnąć dysponując narzędziami w obecnym stanie. Ewentualna dalsza praca to rzeźbienie, którego się nie da zatomatyzować.

sebastian82:
Ra przyjemność rzeźbienia w scenerii polega właśnie na takich pierdołach jak dłubanie. Modyfikacja scenerii nie polega tylko na tym, że zrobisz wszystko z automatu bo masz do tego narzędzie. Wsadź w swoją pracę trochę więcej inwencji twórczej oraz serca w to co robisz. Nie polegając tylko na automatycznych narzędziach.

Mariusz1970:
Ogolnie nie chcialbym wchodzic pomiedzy wodke a zakaske tak za bardzo, no ale ciutek wejde. Ja chcialbym miec taki automat, ze powiedzialbym automatowi, tej automat zrob mi scenerie Gdynia-Zakopane, ale tak wiesz pikum belum i automat zrobil by to :). Pamietaj takze automacie, dorob tabor wraz z fizkyka do tego.

Ra:

--- Cytat: sebastian82 w 21 Lutego 2015, 13:38:44 ---Ra przyjemność rzeźbienia w scenerii polega właśnie na takich pierdołach jak dłubanie.
--- Koniec cytatu ---
Nikomu nie zabraniam, jedynie zwracam uwagę, że poprawiony tort jest nadal tortem.

--- Cytat: sebastian82 w 21 Lutego 2015, 13:38:44 ---Modyfikacja scenerii nie polega tylko na tym, że zrobisz wszystko z automatu bo masz do tego narzędzie. Wsadź w swoją pracę trochę więcej inwencji twórczej oraz serca w to co robisz. Nie polegając tylko na automatycznych narzędziach.
--- Koniec cytatu ---
To są moje własne narzędzia, które powstały z mojej inwencji twórczej. Staram się robić to, czego nikt więcej nie robi, jak np. profile pionowe, a unikać rzeczy, które są "proste", jak wstawianie ławek na peronie. Z tego samego powodu nie robię tekstur ani modeli taboru, chociaż mógłbym. Również z tego powodu nie zrobiłem jeszcze stenogramów do nagrań.

lukasn26:
To można zrobić coś takiego jak zrobiliście z Tarniowem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej