Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modernizacja scenerii Krewetkowo
guest23269:
Witam. Ponieważ mam aktualnie wolny czas, postanowiłem pomóc przy tworzeniu dodatków do symulatora i przywrócić scenerię Krewetkowo. Na razie posortowałem zawartość scenerii do osobnych plików (tory, drogi, lasy itd) oraz wymieniłem brakujące tekstury. Załączam zrzut, jak aktualnie wygląda sceneria. W tym wątku będę zamieszczał zdjęcia oraz informował o postępach prac nad scenerią. Możecie zamieszczać również propozycje zmian - czy mam tylko poprawić błędy, czy również dodać do scenerii coś nowego.
Ra:
Ja bym tego nie ruszał, bo to jest tak małe, że z jednego szlaku widać sąsiedni. Do tego tort (makieta). Jeśli chcesz zrobić coś sensowniejszego, to można np. poprawić zieleń czy zabudowę na Manewrowo3, Tarniowo2 czy w okolicy stacji Mydelniczka.
dodulec:
Nic tam raczej nie rób, bo błędów niemiłosiernie tam jest. Jeśli uruchamiałeś EN57, to miałeś może taki dziwny efekt, jakby sygnał ET21 był słyszalny z taką samą głośnością na całej scenerii. To wyższa szkoła jazdy. Ogólnie ta sceneria jest fizycznie co najmniej niepoprawna. Brakuje tam wielu rzeczy. Nie opłaca się. Nic tam nie jest dostosowane do dzisiejszych układów. Lepiej ruszyć np. Bochnię, SDR, czy Zwrotnicowo.
sebastian82:
Marcin17 jeśli będziesz potrzebował pomocy lub porady odezwij się do mnie na pewno pomogę. W tej scenerii jest wiele błędów, które trzeba poprawić. Poświęcając na to wiele czasu. Nie zrażaj się tym, nabierzesz przez to doświadczenia niezbędnego przy dłubaniu w dużych projektach. @Ra czy scenerie, które wymieniłeś nie są przypadkiem rozgrzebane przez Ciebie?
Stele:
Komórki Tarniowo, Mydelniczka i Suwałki mają ułożone tory i teren. Są gotowe do dekorowania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej