Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modyfikacja linii 61
Ra:
Wjazdowy przesunę, on w ogóle gdzieś dalej powinien być. Z tym autobusem to nie wiem, co autor miał na myśli — sprawdzę pierwotną wersję. Masz nieaktualny plik scenery/linia61/regio/events.ctr — ktoś był łaskaw zdefiniować komórki pamięci z gwiazdkami zamiast wartości początkowych i po przepuszczeniu przez Rainsted gwiazdki się usunęły. Poprawiłem to dopiero dziś rano.
jochand:
Mam z SVN- 1071 ten plik, i dalej to samo.
Krzysiek626:
Osobowy1, przejechany. Na przejeździe autobus (screen), reszta ok.
Ra:
--- Cytat: jochand w 07 Marca 2015, 12:13:12 ---Mam z SVN- 1071 ten plik, i dalej to samo.
--- Koniec cytatu ---
Masz coś nie tak z tym SVN, bo u mnie nadal jest dobrze. Przestawiłem semafor Z² tam, gdzie powinien być, czyli przed przejazd. Musiałem dodatkowo przedłużyć tor, żeby się pospieszny zmieścił, a także powiesić nad nim sieć. Uruchamia się dobrze, a za Lubliniec nie jechałem.
Dodano: 07 Marca 2015, 13:28:48 Ten autobus ma jakieś upodobanie do stania w tym miejscu...
Krzysiek626:
U mnie ładowanie regio kończy się tak samo, log w załączniku. PC2015 z Torenta. Pobrałem ostatnią wersję: 877-20150307.7z - 7-Zip archiwum, rozmiar oryginalny 118 799 297 bajtów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej