Autor Wątek:  Moja nowa (nie do końca nowa)kabina  (Przeczytany 6436 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szymon

• Otrzymane polubienia: 0
Moja nowa (nie do końca nowa)kabina
« dnia: 18 Lutego 2005, 14:49:43 »
Witam
Mam zaszczyt poinformować ze pracuję nad inną wersją kabiny EU07,jednak nie mylcie z tym że robie nową ja ją tylko próbuje
zobaczyć jak będzie wyglądać inaczej niz ta standardowa,i nie  interpretujcie tego ze ta kabina obecna jest zła nie ona jest bardzo dobra ale kiedyś widzialem na zdjęciach taką kabine jaką robie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany tym co stworzyłem to   dajcie mi znak szczególnie zalezy mi aby ja zobaczył autor obecnej kabiny i dał mi kilka porad bądź coś innego.
Postęp prac nad trasą------>80%-prace skoncentrowane na lokomotywie 401Da,więcej czytaj w dziale "Tabor"
--------------------------------------------------
Jesli uważasz ze ci pomogłem ,to możesz odwdzięczyć mi się za to plusikiem:)

Offline Nicolass

« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lutego 2005, 16:33:25 »
Witam, nową kabinę EU07 opracował @ Bart, jej wczesna wersja (obecna jest skończona) jest w galerii nebuli na stronie głównej projektu. Kabina bije na głowę obecną wersję, więc ze tworzeniem innej jej wersji radzę się wstrzymać na rzecz kabin / modeli innych loków.
Pozdrawiam, Nicolass

Offline Szymon

« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lutego 2005, 16:41:24 »
Ale ja nie robie kabiny w znaczeniu np. dodanie fotela czy coś w tym sensie ja tylko teksturowanie zmieniłem.
Postęp prac nad trasą------>80%-prace skoncentrowane na lokomotywie 401Da,więcej czytaj w dziale "Tabor"

Offline Bart

• Zasłużony dla Symulatora
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Lutego 2005, 01:24:28 »
Jeśli myślisz że nowa kabina ma dodane tylko siedzenia i inne dodatki to sie mylisz. Powiem tak: ma kilka usprawnień takich że czeka na nowe EXE dzięki któremu będzie działać w 100%. Czekamy na poprawki ABu... a jest na co poczekać.. :D
Marcin_EU (21-08-2005 20:42) napisał:
wystarczy znalezc wielu frajerow i za 10 lat ze starego symka bedziecie mieli bve, a za 50 to moze i mstsa

Offline Grand

« Odpowiedź #4 dnia: 19 Lutego 2005, 10:15:17 »
Kiedys mialem taka mysl, a wlasciwie propozycje czy by nie rzucic projektu Nebula , a ulepszac to co jest. Co wy na to ?
/ \  / \  / \

Offline TruckeR

• Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Lutego 2005, 14:12:18 »
Cytat: "Grand"
Kiedys mialem taka mysl, a wlasciwie propozycje czy by nie rzucic projektu Nebula , a ulepszac to co jest. Co wy na to ?

Absolutnie nie. Ten symulator ma już bardzo małe możliwości do rpzbudowy, nie pojeździ się spalinówkami z przekładnią elektryczną, w Nebuli mamy na to dużo większe szanse. Poza tym Nebula będzie miała dobry silnik, lepszy kod (tego nie da się zoptymalizować i wszystko się tnie). Więc Twój pomysł jest niestety całkiem chybiony :-)
Pozdrawiam serdecznie!

Offline Szymon

« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lutego 2005, 14:34:22 »
Wiesz co nie zgodzę się z Tobą że jest całkiem chybiony bo Nebula szybko nie wyjdzie dlatego należy próbowac go rozbudowywac.Bo uwierzcie ze zawsze cos można jeszcze zmienić.

Offline ZT-POZNAN

• Zasłużony dla Symulatora
  • PKP Cargo S.A
    • Wszystko o ET22
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Lutego 2005, 15:23:09 »
Jeżeli chodzi o starego symka to wyjdzie już niedługo (wkoncu zbliża się 29.02.05 -> Światowa premiera nowego oblicza maszyny) ostatnia paczka całościowa z wsumie większością opcji jakie da się wyciągnać z możliwości kodu. Pozdrowienia dla obywatela @ABu oraz całego Maszyna Team :D
www.et22.pl - zapraszam

Offline TruckeR

• Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Lutego 2005, 18:42:24 »
Cytat: "Szymon"
Wiesz co nie zgodzę się z Tobą że jest całkiem chybiony bo Nebula szybko nie wyjdzie dlatego należy próbowac go rozbudowywac.Bo uwierzcie ze zawsze cos można jeszcze zmienić.

A czy powiedziałem żeby nie kontynuować prac nad starym symkiem? Oczywiście że powinny powstawać nowe modele, trasy, nowe funkcje (tak jak światła w patchu 220604) itd. ale nie zarzucać dla niego prac nad Nebulą!
Pozdrawiam serdecznie!