Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

SKP - dyskusja o scenerii

<< < (15/26) > >>

youBy:

--- Cytat: Charlie89 w 28 Grudnia 2014, 18:08:16 ---Mam też problem z niektórymi wskaźnikami W8, które są 'gołe'. Co zrobić? ;>

--- Koniec cytatu ---
Zwolnić do 20.

Wokulski:
Jak są całe białe, to błąd. Jak jest czarna obwódka, to odsyłam do Ie-1.

Carmelovy:
Zauważyłem takie coś...

Maciej:
Tam jest czarna obwódka, tylko jej za bardzo nie widać, więc nie ma błędu. Odnośnie odwrócenia wskaźników - tłumaczył @Ra. Jak chcesz, to wrzuć plik, który znajduje się w folderze scenery/skp/skp_wskazniki.scm i porównam go sobie z tym moim.

Maćku, załaduj scenerię jeszcze raz. Może coś się źle załadowało. Ewentualnie może masz brak miejsca na dysku. Jak nie miałem miejsca, to też brakowało mi fragmentów torów. Jak problem się powtórzy, a masz miejsce na dysku, to dodaj plik errors i może być też log.

Charlie89:

--- Cytat: Maciej w 28 Grudnia 2014, 18:18:02 ---Tam jest czarna obwódka, tylko jej za bardzo nie widać, więc nie ma błędu. Odnośnie odwrócenia wskaźników - tłumaczył @Ra. Jak chcesz, to wrzuć plik, który znajduje się w folderze scenery/skp/skp_wskazniki.scm i porównam go sobie z tym moim.
--- Koniec cytatu ---

Miałem wrażenie że wskaźnik jest bez tekstury :) Podsyłam mój plik.

PS. Ogólnie miałem ponad 2 lata przerwy od Maszyny więc wybaczcie lamienie z mojej strony :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej