Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

SKP - dyskusja o scenerii

<< < (14/26) > >>

Maciej:
Poproszę plik ze wskaźnikami. Znajduje się on w folderze scenery/skp/skp_wskazniki.scm.

Ra:
Wskaźniki W27 w paczce MaSzyna 08.13 są odwrotnie niż pozostałe. Zostało to ujednolicone ostatnio, a sceneria jest przystosowana do tej zmiany.

PiterCC:

--- Cytat: Charlie89 w 28 Grudnia 2014, 17:07:44 ---Ja mam pytanie - jaka jest prędkość szlakowa na całej linii pomiędzy stacjami? Jedyne wskaźniki W27 zauważyłem tylko na głowicach stacji (70 km/h) i to ustawione jeszcze "pod prąd".

--- Koniec cytatu ---

Przy wjeździe na stację Jawor od strony podst. Stary Jawor (od nasypu) jest wskaźnik z prędkością 50 km/h. Przy dojeździe do stacji końcowej scenerii jest wskaźnik 70 km/h, ustawiony w tym samym kierunku. Brakuje tylko wskaźnika obok tego z 50 km/h, który wskazywałby ze w przeciwną stronę jest 70 km/h.

Maciej:
Mamy wskaźniki:

* przy wyjeździe z Jaworu w stronę zdefektowanego pociągu - 50km/h
* przy wyjeździe z Jaworu w stronę Szczawian - 70km/h
* przy wyjeździe ze Szczawian w stronę Jaworu - 70km/hWięcej wskaźników W27 nie potrzeba.

Charlie89:

--- Cytat: Maciej w 28 Grudnia 2014, 17:58:07 ---Mamy wskaźniki:

* przy wyjeździe z Jaworu w stronę zdefektowanego pociągu - 50km/h
* przy wyjeździe z Jaworu w stronę Szczawian - 70km/h
* przy wyjeździe ze Szczawian w stronę Jaworu - 70km/hWięcej wskaźników W27 nie potrzeba.

--- Koniec cytatu ---

Zgadza się, tylko u mnie te wskaźniki są odwrócone w drugą stronę (screeny poniżej). Mam też problem z niektórymi wskaźnikami W8, które są 'gołe'. Co zrobić? ;>

Reg. obowiązki 2.
Proszę umieścić grafiki na serwerze eu07.pl w postaci załączników.
Benek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej