Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SKP - dyskusja o scenerii
Carmelovy:
Zainstalowałem scenerią jeszcze raz, ale przez rozszerzenie R_I-pomogło. :)
Maciej:
Charlie89, przeglądnąłem ten plik. Tu jest tylko wpis dla jednego wskaźnika, a dla reszty są w innym pliku, ale mniejsza o to. Wpis jest identyczny jak u mnie (dodam, że dotyczy tego wskaźnika, co dałeś screen), a ja mam dobrze. Prawdopodobnie nie masz patchy. @Ra pisał, że w czystej PC wskaźniki W27 były odwrotnie niż pozostałe, a w którymś patchu została do tego wydana poprawka. Sceneria jest przystosowana pod patche, a nie pod czystą PC. Także błędu nie ma. Pozostaje albo czekać do następnej PC, albo pobrać wszystkie patche.
marczi-arczi:
A już łudziłem się, że będzie to działać od pierwszego uruchomienia - niestety standardem jest to, że jak nic nie wywali to znaczy, że to nie jest MaSzyna EU07-424.
Ale do rzeczy. Pliku errors.txt brak - natomiast log - tak jak w załączniku. I teraz nie wiem z czym problem - czy z ST43 czy ze scenerią, czy też cały komputer trzeba wyrzucić przez okno.
Maciej:
Tobie wywala jak u innych osób pojawia się taki błąd:
--- Cytuj ---Bad sound: 4135_idle1_1.wav, as modulated, should have 22.05kHz in header
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź, czy w folderze sounds masz dźwięk 4135_idle1_1.wav, ale on na pewno jest. Dlaczego wywala Ci zamiast pojawić się "bad sound"? Nie mam pojęcia. Dodaję swój log, żeby można było porównać i zobaczyć, gdzie wywala.
marczi-arczi:
Taaa ten plik dźwiękowy mam. Zaraz porównam logi.
Edit: Maciej widzisz Tobie się przynajmniej sceneria ładuje do końca - a mi na ST43 się wysypuje :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej