Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Edytor plików scenerii ScnEdit, alpha testy
Ra:
--- Cytat: Tomexy w 24 Grudnia 2014, 14:54:11 ---chciałbym pomóc, ale nie ma nikogo, kto cię "poprowadzi"
--- Koniec cytatu ---
Ja też poproszę, żeby mnie ktoś poprowadził, bo wielu rzeczy zrobić nie umiem.
pol102:
--- Cytat: pol102 w 22 Grudnia 2014, 23:27:03 ---Mogę prosić print screeny z widoku gotowego narzędzia? :>
--- Koniec cytatu ---
Dłuższą chwilę przypatrywałem się temu z boku... i jako deweloper oprogramowania, i jako dawny tester Igora, i jako użytkownik. Mógłbym znieść wszystko ale jakoś strasznie wesołą sprawą jest pobieranie .Net'a. Program ma w ciemno, nie więcej niż 50MB... a paczka .Net z tym jednym komponentem to prawie 3GB. Czy tylko ja widzę jakieś błędne założenie?
Ra:
Przecież HTD pisał, żeby sobie nowy komputer kupić, z dyskiem 1TB, a nie tracić życie na mulenie starego.
HTD:
:) NET 4.5.1 zostaje do wersji 1.0. Być może da się zbić do 4.0, po ukończeniu. Jakieś inne, konstruktywne uwagi? ;)
pol102:
To jest najbardziej konstruktywna. To tak, jakbym ja skompilował prosty program bazodanowy ze wszystkimi bibliotekami Qt, tylko dlatego że użyłem jakiegoś gotowca - przecież to żadna różnica czy narzędzie zajmuje 10MB czy 2800MB... zwłaszcza, że jest niewiele potrafiącą alfą. To jest ten moment gdzie porzuca się projekt i zaczyna od nowa z uwzględnieniem przypadłości krytycznych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej