Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (17/78) > >>

ic_kolobrzeg:

--- Cytat: Sawi w 01 Listopada 2014, 13:03:57 ---To było wiadome od początku, ale cóż lepiej ponarzekać niż sprawdzić.

--- Koniec cytatu ---

Ja tam się nic nie odzywałem. Miałem zainstalowane wszystkie patche, teraz "doinstalowałem" tylko patch 10.

EP08_015:

--- Cytuj ---To było wiadome od początku, ale cóż lepiej ponarzekać niż sprawdzić.
--- Koniec cytatu ---

Ja po prostu myslalem ze ta zasada dotyczy jedynie tego co na slupie stoi a nie wisi na bramce. Jedyny bramkowy semafor widziałem na wjezdzie do BW przed po Bielawki ale to miało bialo-czerwona blache na gorze a przed nim był powtarzacz o podobnej konstrukcji i nie miał zadnej blachy o zadnym kolorze. Tak to jest jak się na kolej już nie chodzi z braku czasu a szczęśliwi ci którzy maja możliwość pracy na kolei. Nie każdemu Bog dal odpowiednie zdrowie.

ST44-003:
Całkowo.
Rozumiem, że to też jest winą rozszerzeń jawnych? Natomiast Bałtyk_IR przestał współpracować ze starszymi exe (1238kb chociażby, nie pamiętam numeru bo już rachubę straciłem). Bez pobranego patcha działa poprawnie. Problem tkwi w tym, że wywala do systemu po załączeniu się misji. Log w załączniku.

EDIT: Tak, wiem, że nie ma wsparcia dla starszych exe, przypominam jednak, że w dalszym ciągu jest ono w użyciu.

ic_kolobrzeg:
Po co używać starsze EXE, gdy mamy nowsze, bardziej udoskonalone?

SQT:
Wszystkie patche wypakowane do podstawowej wersji 8.13 zgodnie z zaleceniem. Jednak symulator wywala podczas uruchomienia. Na każdej scenerii i każdej lokomotywie. Dla próby spróbowałem uruchomić scenerię TD. O to co otrzymuję w logu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej