Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
PanMechanik:
Spróbuj wyłączyć w ustawieniach startera funkcję łamania pantografów i uruchom symulację ponownie.
Stele:
Mapowanie ziemi tekstura nieba? Tego jeszcze nie widziałem. :D W logu masz szukanie tga. Usuń/pobierz poprawkę z tematu patcha/Całkowa. Widocznie twoja karta używa ostatnio wywoływanej tekstury zamiast zostawić model biały.
Scenariusz wykorzystujący nowe funkcje nie może działać na starym exe. Jeśli ktoś ma jego nowszą wersję z patcha po modyfikacjach Lelka i Ra to ma też nowsze exe na którym działa poprawnie. Modyfikacje Bałtyku_IR nie zostały wydane jako samodzielny dodatek.
ST44-003:
@ic_kolobrzeg, po to, że "patche" pojawiają się nie w dziale "Publikacje", a w dziale "Na warsztacie", co oznacza, że nie są one faktycznie wydanymi, pewnymi paczkami.
Poza tym, to exe obsługuje pewną funkcję w rozruchu lokomotyw, która została zaniechana w późniejszych wersjach exe. Trzecia sprawa, że skoro oficjalną paczką jest "Maszyna0 8.13", nic nie stoi na przeszkodzie używać w dalszym ciągu to exe i co za tym idzie, "prawo nie działa wstecz", więc w dalszym ciągu powinno być honorowana pomoc przy wersji 1238kb.
@Stele, bardzo mi przykro ale Całkowo uruchamiane na exe z obecnego Patcha. Także Twój "argument jest inwalidą" :P
Sprawdzam jeszcze raz, tym razem w poszukiwaniu DDSowych tekstur. Zobaczymy co się stanie teraz :D
SQT:
Odnośnie mojego problemu zauważyłem że w plikach nie ma takiego czegoś jak 303e-tv.t3d. Dlaczego symulator chce to ładować mimo że wrzuciłem wszystkie wymagane łatki ?
EDIT
Dzieje się to za każdą lokomotywą, najpierw ładuje plik binarny a następnie wyskakuje błąd dotyczący tego samego pliku ale t3d
Stele:
Pewnie błąd w logowaniu przy tych złych submodelach pantografów. Skoro masz model binarny i sądząc po logu go wczytało, to nic z tekstowego odczytywane nie jest. Zresztą brak modelu nie powoduje wysypu. miałbyś "player train init failed" i uruchomienie w ghostview. Jeśli masz ctd, to na 90% jest to wina dźwięków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej