Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (16/78) > >>

Wokulski:
Jesteście świadomi tego, że tam jest biały pasek i on jest dobrze, bo to jest semafor samoczynnej blokady liniowej, które maluje się na biało, a tylko i wyłącznie semafory są oznaczane kolorem czerwono - białym.

RoboBatman:

--- Cytat: Paczkuś w 29 Października 2014, 16:25:01 ---W pliku scenery/slimson/teren.scm jest jawne rozszerzenie grassdarkgreen4.TGA
Gotowy (po wypakowaniu) plik w załączniku.

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam. Poprawka kolegi @Paczkuś eleminuje błąd związany z brakiem trawy na Całkowie.

EP08_015:
Macie racje zapomniałem o tym malym detalu. Na semaforze jest ok ale nie wiedziałem ze podobnie oznacza się sbl szarym pasem w kolorze malowanych slupow.

mechatronik:

--- Cytat: Woku w 01 Listopada 2014, 15:25:01 ---...bo to jest semafor samoczynnej blokady liniowej, które maluje się na biało, a tylko i wyłącznie semafory są oznaczane kolorem czerwono - białym.

--- Koniec cytatu ---
Wojtek przeczytaj to co napisałeś...

--- Cytat: EP08_015 w 01 Listopada 2014, 15:37:37 ---...szarym pasem w kolorze malowanych slupow.

--- Koniec cytatu ---
Białym. Zarówno słupy/maszty stojących semaforów jak i "listwy" przy głowicach podwieszanych powinny być białe. Na szaro malowane są słupy tarcz ostrzegawczych i sygnalizatorów powtarzających.

Wokulski:
Moja culpa. Semafory obsługiwane przez ISDR są oznaczane kolorem czerwono - białym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej