Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (19/52) > >>

Irek_Wd:
Że niby przepraszam co pobrałeś?  ZTCW to paczka jest w dziale "Na warsztacie", a nie "Publikacje".

Tomnord15:
Paczka 08.14 czyli patch. I właśnie w patchu 08.14 jest błąd dotyczący folderu L61. Nie robię takich błędów żeby pomylić sobie PC 08.13 z patchem 08.14.

lukasn26:
Chciałem sobie zainstalować paczkę z ET41, wypakowałem foldery i nic się nie zmieniło, kabiny są stare i nie ma nowych tekstur lokomotyw. Nie wiem czy to ma związek z patchem czy sposobem wypakowania plików czy może paczką z ET41.
P.S Ktoś wie jak mogę sobie przyśpieszyć MaSzynę bo mam np. na scenerii Bałtyk w porywach do 20 FPS? Mam wyłączone wyświetlanie słupów trakcyjnych i uwzględnianie spadków w sieci trakcyjnej.

Joachimowicz:
W pierwszy poście jest informacja, iż:

--- Cytuj ---- uzupełnione dodatki o wydane tekstury wraz z modelami
--- Koniec cytatu ---
Za to w rainsted po przytrzymaniu myszki nad którąś z opcji możesz mieć napisane, że wyłączenie/włączenie tej opcji zwiększy Twoje klatki na sekundę.

QGforcing:
Witam! Mam problem ze scenariuszem calkowo_sn61. Po próbie odpalenia wyskakuje błąd: "Wystąpił problem z aplikacją MaSzyna EU07-424 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." W pliku "errors" wyświetla się brak tekstury "macnast1". Posiadam oczywiście najnowszą wersję MaSzyny 08_14. Wcześniej problem nie występował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej