Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (20/52) > >>

Stele:
Błędny wpis includa. Zamień w pliku slimson/pozostale_sn.scm i w slimson/pozostale_c.scm przy okazji też
--- Kod: ---include bud/nastawniakrlobzow.inc macnast1 -8198.32 6.0 -16100.4 0.0 roof/Roof-RedTiles-aged1 end
--- Koniec kodu ---
na
--- Kod: ---include bud/nastawniakrlobzow.inc roof/Roof-RedTiles-aged1 -8198.32 6.0 -16100.4 0.0 end
--- Koniec kodu ---
Nie to jest jednak powodem wysypu. @maciekolej zgłaszał identyczny błąd. Mi i @SKP z kolei działa. Na innych scenariuszach Całkowa ponoć ten błąd nie występuje. W kolejnym patchu znajdzie się zmodyfikowana wersja tego scenariusza o unowocześnioną algorytmikę i kolejne modyfikacje otoczenia. Mam nadzieję, że będzie działać już wszystkim.

EP08_015:
Przygladajac się dokładniej EU43 zauwazylem przesunięte elementy piasecznic z jednej strony loka. Z drugiej strony jest ok.

hanys:
Proszę tego modelu nawet tego modelu nie oglądać. Nie ma sensu.

Pisz uważniej.
Benek

luba09:
Witam forumowiczów, mam problem ze służbą zwierzyniec_ed72. Na stacji Kociary (godz. na Hasslerze 18:47) otrzymuję sygnał odjazdu od kierownika, ruszam i gdy tylko minę całym składem semafor wyjazdowy EZT samoczynnie wykonuję hamowanie nagłe. Na dodatek po zatrzymaniu nie mogę popełnić składu. Czy ktoś miał już podobny problem?? Oczywiście problem wystąpił po aktualizacji "symka" do wersji 8.14

Carmelovy:
Aktywowałeś czuwak jak zmieniałeś kabinę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej