Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EL100

<< < (4/7) > >>

EP08_015:
Tu się zgadzam a pozatym pare eksponatów jeszcze istnieje co bardzo mnie cieszy. Chodxby EP02,EU20 - Muzeum w warszawie, EU04 - jaworzyna śląska, EP03,ET21-57 - Chabówka.

Może na tym forum są osoby z tych terenów, które dysponują  aparatem cyfrowym i porobią tym eksponatom zdjęcia na teksturki :)

TruckeR:
Nie wiem co Wy chcecie od zabytków :-) Ja tam wolę starsze samochody, starsze lokomotywy itd. A poza tym noie kraczcie - nie podoba mi się specjalnie wizja eu11 zamiast poczciwych EU06 :) Albo coś jeszcze bardziej futurystycznego zamiast np. ET21. Ech.. dlaczego mi zawsze się muszą podobać rzeczy, które już skreślane ze stanu (ST44, ET21) , wywalane na złom (wspomniane samochody) ?

youBy:
dla mnie loki zagraniczne(zachodnie) są brzydkie i takie w ogóle dziwnie wyglądające. a poza tym czy sieć wytrzyma 1500A przy rozruchu takiego EU11

syn_maszynisty:

--- Cytat: "Grand" --- a nie jakies tam starocie, nie wspominajac juz o parowozach.... Dobrze ze juz ich nie zobacze bo bym sie wystaraszyl ich wygladu.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

No i tym cytatem uraziłeś przynajmniej połowe polskich MK, mamy wolność słowa ale zeby sie tak wyrazac o parowozach no bez przesady, przeciez te parowozy zapracowały ciezka praca na te twoje zimne i bezduszne elektryki... nie mówie ze nie znosze elektryków, wręcz przeciwnie, interesuje mnie wszystko co jezdzi po Polskich torach, i zabytki i nowoczesne lokomotywy.

Szymon:
Tak popieram Cie uraził ponieważ on nie docenia tego żeby te "starocia "jeździły i były (a niektórzy wprost je "kochają") to na nie zapracowało mnóstwo ludzi i jestem pewien ze gdyby to usłyszeli to by nie byli zachwyceni dlatego taka mała uwaga na drugi raz jak coś powiesz to najpierw przemyśl to co masz zamiar powiedziec

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej