Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EL100
uetam:
--- Cytat: "Grand" ---Kazdy ma jakies fascynacje :)) Ja wole wspolczesnie jezdzace lokomotywki a nie jakies tam starocie, nie wspominajac juz o parowozach.... Dobrze ze juz ich nie zobacze bo bym sie wystaraszyl ich wygladu.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie...Nie żebym miał cos do starych lokomotyw/parowozów ale jakoś wolę współczesny tabor :) Zarówno elektryczny jak i spalinowy...
Loui:
Tylko że te współczesne lokomotywki mają niewiele mniej lat niż te zabytkowe pierwsze egzemplarze EU07 mają już 40 lat - a zabytkowe pojazdy wcale nie odbiegają wyglądem od tych tzw. współczesnych. Zabytki mają swój klimat - może to dlatego że przypominają stare dobre czasy wielkiego PKP gdzie różnorakie serie taboru pojawiały się jak grzyby po deszczu. To poprostu trzeba czuć.
KowiEU:
Według mnie lepiej było by zrobić jakiś porządny model np gagarina i kabinke ale oczywiście to sprawa autora z drugiej strony należą mu sie słowa podziwu że zrobił taką piękną kabine
ABu:
Ja jestem jak najbardziej za robieniem zabytków. Popieram, i pewnie gdybym umiał robić modele sam bym zaczął od tych najstarszych...
Korzystajmy z tego i zachęcajmy, przecież bardzo niewiele trzeba, żeby jedynym miejscem gdzie można będzie zobaczyć jakiś egzemplarz stała się właśnie MaSzyna.
Ciekawie by to brzmiało:
'Wirtualny Skansen Taboru Kolejowego - EU07-424 MaSzyna zaprasza.'
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo kabinka jest piękna już teraz, po ukończeniu pewnie powali mnie na kolana...
youBy:
Lepiej zacząć od tych najstarszych, póki jeszcze istnieją, bo np. za 10 lat mogą być problemy z materiałami, a EU07 to za 10 lat będzie można jeszcze zobaczyć jeżdżącą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej