Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EL100
Grand:
Naprawde nie mialem na celu urazic milosnikow / pasjonatow i innych ludzi ktorym podobaja sie parowozy. Faktycznie moze o 2 slowka napisalem za duzo. Ale niektorzy lubia to, niektorzy tamto. A to ze bym sie ich wystraszyl wygladem to bylo z lekkim poczuciem humoru gdyz dodalem minke ":)" . Nie mam zamiaru nikogo urazac :)
A tak w ogole co Wy tacy oburzeni parowozami ? Forum symulatora >>eu07<<, co innego jakby forum nazywalo sie Nasze Kochane Parowozy to co innego.
Pozdrawiam
Gumastic:
Czy ktoś się orientuje może, jaka jest trwałość współczesnego loka, jaki przebieg, ile lat? No i co się z tym wiąże: kiedy w swoją ostatnią trasę wyruszą te najczęściej spotykane maszyny, jak EU07 czy ET22?
No i najtrudniejsza część: gdy ich już zabraknie, to czym PKP ma zamiar (możliwość) uzupełnienia powstałych braków w taborze? Czy będzie to właśnie wspomniana EU11?
youBy:
No, EU11 jest nieekonomiczna, 6MW zamiast zamiast 2MW(eu07) czy 3MW(ET22)? to trochę za dużo, potrzebna by była EU12 o mocy ok. 2,5 MW - starczyłoby do wszystkiego
CT:
Znalazłem fajna fotke starego elektryka ;P
Cesky Kretek:
--- Cytat: "Oli_EU" ---Znalazłem fajna fotke starego elektryka ;P
--- Koniec cytatu ---
Dobra, dobra mi kitu nie wciśniesz - widać że została zrobiona fotka na trasie bałtyk tylko pod retuszowana. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej