Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSZyna_04.14
Paczkuś:
1. Czy konieczne jest dodawanie do łatki pliku eu07.ini?
2. EN57(-2040) - po wciśnięciu 0 skład nie hamuje.
3. Jeżeli coś było zgłaszane to proszę na bocznicę.
youBy:
Potwierdzam 2.
AK2012:
W 303E-TV nie ma wskazówki na amperomierzu, ponadto jest ten sam problem co w przypadku 303E-EP-TV czyli pudło się kołysze a kabina nie.
Ra:
--- Cytat: ST44-003 w 02 Maja 2014, 19:49:15 ---@Sawi, wywaliło mi 3 razy WS`a na Quarku na misji Osobowego ze Skwarek do Koniewic. Miało to miejsce wjeżdżając na na stację, na rozjazdach (tam gdzie jest obrotnica, nigdy nie pamiętam co to za stacja), tam dwa razy mi na rozjazdach wywaliło i na izolatorze zaraz przy obrotnicy. Ten izolator to celowy zabieg? Jak tak, to poproszę o instrukcję jak takie cudo wykonać :)
Kolejny raz na łuku przy lokomotywowni.
--- Koniec cytatu ---
Sieć na Quarku nie jest jeszcze idealna, usunąłem przede wszystkim miejsca łamania pantografu. Na rozjazdach jest różnica wysokości drutu 10cm, powinno być mniej. Wiem, że wywala na łukach przy lokomotywowni, ale tam są również tory do poprawienia. Na izolatorze wywaliło prawidłowo.
--- Cytat: maciekkolej w 02 Maja 2014, 21:34:51 ---Na każdym scenariuszu na L061 występują ogromne szare "plandeki". Czy da się to poprawić od ręki?
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś się tak robiło od przecinków w plikach drzew, w takim przypadku wystarczy zaktualizować Rainsted. Chyba że to coś innego. Tak, bramki.
--- Cytat: Paczkuś w 02 Maja 2014, 21:40:06 ---1. Czy konieczne jest dodawanie do łatki pliku eu07.ini?
--- Koniec cytatu ---
Normalnie nie. Ale w ostatniej paczce było convertmodels 0, co powodowało problemy. Doszedł też parametr lang.
Dodano: 02 Maja 2014, 22:05:23
--- Cytat: AK2012 w 02 Maja 2014, 22:02:15 ---W 303E-TV nie ma wskazówki na amperomierzu,
--- Koniec cytatu ---
Ja widzę, że wszystkie amperomierze mają wskazówki.
adsim:
--- Cytat: maciekkolej w 02 Maja 2014, 21:34:51 ---Na każdym scenariuszu na L061 występują ogromne szare "plandeki". Czy da się to poprawić od ręki?
--- Koniec cytatu ---
Tak, skopiować bramki z poprzedniej paczki całościowej.
@Ra, pisałem już o tym, błąd był w skryptach, ale jest już na to aktualizacja. Teraz prace nad siecią powinny przyspieszyć.
--- Cytat: Ra w 02 Maja 2014, 22:04:15 ---...w ostatniej paczce było convertmodels 0, co powodowało problemy...
--- Koniec cytatu ---
Przecież wszystkie pliki w paczce są już skonwertowane do e3d. W jaki sposób może to powodować problemy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej