Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch MaSZyna_04.14

<< < (24/43) > >>

fuji8:
skoro tak debatujemy na temat tego patcha to Coś mi się chrzani symulator, niby na TD wszystko śmiga jak należy, to przy wybraniu losowej scenerii, przy załadowaniu, występuje error w postaci wysyłaj/nie wysyłaj. Log w załączniku, karta graficzna Nvidia geforce mx440 with agp8x, dane komputera: Intel pentium 4 CPU 3GHz, 1GB ram, jeśli system też ważny, to jest to Win XP. Od razu dodam że nic nie mieszałem w symulatorze, poza tym że paczka została zaktualizowana wraz z dodaniem w/w patcha.

Carmelovy:
Po aktualizacji Rainsted nadal to samo. Ale nie wiem które pliki w poprzedniej paczce to brami, mógłby mi ktoś podpowiedzieć?

klimczok_mk:
Co do wskazówki woltomierza WN to wystarczy przejść do kabiny B i wrócić z powrotem do kabiny A i wskazówka się pojawi. Albo uruchomić na nowo wybraną lokomotywę.

adsim:

--- Cytat: maciekkolej w 02 Maja 2014, 22:13:38 ---Po aktualizacji Rainsted nadal to samo. Ale nie wiem które pliki w poprzedniej paczce to brami, mógłby mi ktoś podpowiedzieć?

--- Koniec cytatu ---

Otwierasz plik z trakcją i szukasz wszystkiego co się nazywa "bramka".

Pierog_SU42:
Ja zgłaszam problem z SM03, kran hamulca pomocniczego nie działa i jest w takiej pozycji jak na załączniku. I także światła się nie zapalają. Mój komputer:Win 8.1 64-bit Procesor AMD A8-4500M Radeon HD, karty: AMD Radeon HD 7640G + 7600M, RAM 4GB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej