Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSZyna_04.14
up5358:
Wydaje mi się, że przy zmianie sekcji, oraz na rozjazdach sieciowych mógł podskoczyć (różnica wysokości przewodów jezdnych), na łukach, jak przewód jezdny był na granicy ślizgacza i wolnej przestrzeni. Czasem można coś poprawiać, a i tak jakieś drobne błędy się wkradną. Jeśli natomiast został zastosowany próbnie jakiś nowy patent, to także czekam na @Ra aby wyjaśnił. Z tego co wiem to on tam na Quarku działa.
@ST44-003: Nie chcę mówić w szczegółach by nie zapeszyć ale razem z trzema twórcami w późniejszym czasie zajmiemy się en57_v2, więc on na razie może być z "przymrużeniem oka".
ST44-003:
Co do izolatora to byłby/jest to dobry sposób symulacji przy rozruchu ciężkim pociągiem towarowym gdzie występuje zanik prądu w sieci lub właśnie wyskoczenie WS`a na izolatorze.
up5358:
To jeszcze symulacja losowa w postaci prądów błądzących przy wysokim rozruchu powodujących dyskotekę na semaforze i mamy komplet.
ST44-003:
...
Sarkazm dobra rzecz ;) Ale skoro patent izolatora działa, można go wykorzystać ;)
Regulamin, obowiązki, pkt 11a.
adsim
up5358:
Nie sarkazm tylko pobożne życzenie na przyszłość.
Wracając do tematu: Zauważyłem, że owe łamanie odbieraka powstaje w rejonie stacji Lubliniec. Proszę, by użytkownicy w wolnej chwili napisali, gdzie mniej więcej się łamią i z jaką szybkością wtedy jechali. W wolnej chwili to poprawię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej