Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch MaSZyna_04.14
ST44-003:
Potwierdzam błąd @SMemka, u mnie jest to samo. Natomiast, 57-001 na Knorrze strasznie długo luzuje i hamuje z użyciem "Entera".
youBy:
--- Cytat: ST44-003 w 02 Maja 2014, 17:16:45 ---Natomiast, 57-001 na Knorrze strasznie długo luzuje i hamuje z użyciem "Entera".
--- Koniec cytatu ---
Nikt tym nie jeździ, więc nie przywiązywałem dużej wagi do dokładności symulacji.
marczi-arczi:
Problem znany i kochany: bujanie kabiny... model pozostaje w spoczynku.
matek123:
...
Problem ze zgłaszającym znany i kochany: nie podał w jakiej kabinie jechał (najlepiej nr i seria lokomotywy).
Regulamin, obowiązki, pkt 11a.
adsim
ST44-003:
@Sawi, wywaliło mi 3 razy WS`a na Quarku na misji Osobowego ze Skwarek do Koniewic. Miało to miejsce wjeżdżając na na stację, na rozjazdach (tam gdzie jest obrotnica, nigdy nie pamiętam co to za stacja), tam dwa razy mi na rozjazdach wywaliło i na izolatorze zaraz przy obrotnicy. Ten izolator to celowy zabieg? Jak tak, to poproszę o instrukcję jak takie cudo wykonać :)
Kolejny raz na łuku przy lokomotywowni.
Swoją drogą, AI bardzo sprawnie sobie radzi na Quarku, kibelki zamykają i otwierają drzwi, używają brzęczyka, pociągi reagują na zatrzymania na szlaku przed innym pociągiem na tym samym torze, ruszają poprawnie po zmianie sygnałów, używając przy tym za każdym razem trąbki.
--- Cytat: youBy w 02 Maja 2014, 17:36:11 ---
--- Cytat: ST44-003 w 02 Maja 2014, 17:16:45 ---Natomiast, 57-001 na Knorrze strasznie długo luzuje i hamuje z użyciem "Entera".
--- Koniec cytatu ---
Nikt tym nie jeździ, więc nie przywiązywałem dużej wagi do dokładności symulacji.
--- Koniec cytatu ---
Mhm, podobnie jak trzema czwartymi taboru zawartym w paczce, które posiada kabinę. Gratuluję podejścia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej