Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - awaryjne poprawianie sieci trakcyjnej.

<< < (2/6) > >>

Sawi:
Nie można zrobić jednego ślizgacza dla wszystkich typów odbieraków, bo one się właśnie się też tym od siebie różnią.

up5358:
No ale problem jest znany i chcąc usprawnić sieć nie należy się tylko skupiać na przesuwaniu słupów ale proponuję skupić się też na innych aspektach związanych ze współpracą na linii: ślizgacz - przewód jezdny.

Edit: Ja nadal pozostaję przy csw=2.0. Jeśli będzie nowy model ślizgacza dla 5ZL i AKP-4E  - wymiarowy - to się dostosuję. Inaczej dla mnie poprawianie scenerii, na zasadzie przesuwania słupów, wysięgników z wieszakami, a zostawienia kwestii ślizgaczów to popieranie tuszowania błędów przy pomocy prowizorki "byle jechało".

youBy:
Prawidłowy model 3D odbieraka nie polepszy jego współpracy z siecią, konieczna jest zmiana w exe — uwzględnienie nabieżników.

Sawi:

--- Cytat: up5358 w 16 Kwietnia 2014, 19:48:56 ---Jeśli będzie nowy model ślizgacza dla 5ZL i AKP-4E  - wymiarowy - to się dostosuję.

--- Koniec cytatu ---
Właśnie sobie zmodyfikowałem ślizgacz u cześka na wymiarowy tj długość całkowita i szerokość.

up5358:
@yB, jest możliwość to jakoś przygotować i zaimplementować do exe?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej