Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na kabinę budynia po modernie Oleśnicy

<< < (7/14) > >>

szczawik:
Czyli jednak są zdjęcia EP07-1014? @Sawi, wcześniej pisałeś, że masz zdjęcia tej lokomotywy z roku 2008 w barwach IC. Nie jest to możliwe, gdyż nie miała wtedy barw IC, była jeszcze budyniem.

Sawi:
No jakieś mamy. Jest to możliwe, bo wtedy miała barwy budynia to prawda, ale z logiem ICC.

szczawik:
Wrzucam na wszelki wypadek zdjęcia EP07-1014 zrobione na szybko, jak potrzebny jakiś wymiar czy powtórka zdjęć to proszę pisać.
http://eu07.pl/userfiles/7492/foto-ep07-1014.zip

Sawi:
Wymiary by się przydały tych reflektorów. Bo te po raz pierwszy i drugi robiłem na oko.

R4TCH3T:
Dzięki @szczawik za super zdjęcia w barwach pic, bo te które miałem, nie były zbyt dobre, i tak pół godzinki i elegancko sklejone. ;) Oczywiście w obu wersjach jest.
EDIT: Drugi screen może i wygląda komicznie, ale tekstura, jest powoli kompletna. Teraz czas na wersję budyniową, a następnie wersje 4E, gdzie dwa numery posiadam budyniowe, lecz brakuje w barwach pic. Mam nadzieje, że ktoś pomoże i sfotografuje resztę numerów na tekstury, i co najważniejsze zdobędzie dane na temat kabiny, zdjęcia, wymiary itd. Bez niej nie ma mowy o publikacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej