Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne materiały na kabinę budynia po modernie Oleśnicy
Sawi:
Ogrzewam celowo kotleta by nie zakładać nowego tematu, bo temat dotyczy budynia. Proszę o wszelkie materiały dotyczące tego typu kabiny http://www.garnek.pl/millymk/10611999/najpiekniejszy-budyn Przede wszystkim wymiary, zdjęcia na tekstury i podglądowe z których da się coś wyciągnąć.
EDIT:
Choć w sumie teraz widzę, że z rozpędu tu napisałem, a ten temat dotyczy tekstur pudła, nie kabiny. Więc jeśli moderator uzna za stosowne proszę wydzielić do nowego tematu.
EDIT1:
By była jasność w temacie w razie jakiś nieporozumień. Owszem przyznaję, że początkowo chciałem dokończyć pewien projekt z tym związany (i pisałem do pewnej osoby która posiada źródła o zgodę autora), ale po przemyśleniu za i przeciw postanowiłem zaniechać tego i zrobić to sam. Głównym powodem jest zbanowanie autora. Poza tym, nie wiadomo czy to co zrobił trzyma wymiary. Powód zbanowania ma podany w swoim profilu, dlatego nie ma sensu rozpisywania się tu o tym. Więc by uniknąć późniejszych spekulacji postanowiłem zrobić ją od 0. Stąd te w/w zamówienie.
Wydzielam.
adsim
Dziękuję za szybką reakcje. Temat poprawiony. Nazwałem to "ala maderna", bo dokładnej nazwy nie znam. Jak ktoś zna niech poda, wtedy poprawię w nazwie tematu.
R4TCH3T:
To są kabiny z budyniów chińczyków po Oleśnicy. Charakterystyczne dwie szyby i skośne światła jak w EU07A. Takie kabiny mają 1006, 1014 ze zdjęcia, chyba 1049 i 1067.
Sawi:
O tak dokładnie masz racje. Jest ich tylko kilka sztuk.
R4TCH3T:
Sam byłem zainteresowany stworzeniem, tej kabiny i samych pudeł. Tylko tu jest podwójna robota bo 1014 jest 303E, a reszta to 4E. Ale za to z 1014 wystarczyłoby potem minimalnie przerobić i mamy model EU07A. Gdzieś mam pliki na wpół gotowej tej kabiny, ktoś mi kiedyś podesłał, ale nie wiem czy to się to do czegoś nadaje, być może to to o czym Ty pisałeś wyżej.
Sawi:
Jeśli masz na myśli max kabiny z chomika, to tak chodzi o to samo. Jak dostarczycie foty wraz z wymiarami oraz na tekstury, to zrobię kabinę tej 1014. Model samego loka też pewnie zbyt wielkich zmian nie ma i da się przerobić, któreś z pudeł siódemki. Najpewniej myślę 303E. Wszystko się obija o brak materiałów, jak zwykle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej