Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na kabinę budynia po modernie Oleśnicy

<< < (4/14) > >>

Sawi:
Elegancko. Tak wiem, tylko one zazwyczaj są na Głównym.
EDIT:
Chińczyk już zaczyna spoglądać pod skosem :P. Na razie roboczo nałożony materiał 310 tki. @R4TCH3T napisał, że uwinie się z układem do wtorku. Więc potem to już tylko kwestia jego nałożenia.

R4TCH3T:
1014 leci teraz na Karkonoszach do Jeleniej Góry kto może niech łapie na textury. Widziałem że ktoś fotografuje w Jeleniej także bardzo proszę o pomoc.

Sawi:
@R4TCH3 dotrzymał słowa i podrzucił mi roboczy układzik w ustalonym czasie. Po nałożeniu okazało się, że skośniaki delikatnie mówiąc nie pasują. Zrobione nowe. Ze względu na napięty tydzień prace idą ślimaczym tempem. Ale mnie się z tym nie śpieszy, bo nie mam żadnych materiałów kabiny. Bez niej model nie zostanie wydany.

R4TCH3T:
Potwierdzam, słowa Sawiego. Bez kabiny nie ma opcji publikacji. Ale tu znów ponawiam prośbę o zdjęcia na textury. Wszystkich skośniaków w barwach Intercity, 1014 mam, ale zdjęć nigdy za wiele. Również jeżeli ktoś posiada w barwach budyniowych to też proszę o udostępnienie. Oprócz nich również jest prośba o EU07A.

hanys:
Z  EU07A proponuje na razie sobie odłożyć ją na potem, ponieważ nie ma jeszcze rozwiązanej kwestii fizyki z rozruchem asynchronicznym. Kilka modeli przez to stoi, tak więc proponuje odłożyć ją na potem, a bardziej przyłożyć się do ów budyni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej