Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Naprawianie sieci trakcyjnej

<< < (34/52) > >>

jarząbek019:
Można zrobić skład z np 8 loków połoczonych i pchać skład. Jak połamie patyki porzucić i jechać pozostałymi dalej.

Tomnord15:
Ja jak poprawiałem sieć to później robiłem tak, jechałem nie więcej niż 40km/h i jak zauważyłem że sieć zaczyna spadać z pantografu to szybko opuszczałem i unikałem tym samym łamania patyków. Wymaga to trochę wprawy. Potem szybko F4 i F2 podejście do słupa i spisanie współrzędnych. Panowie jeszcze jedna sprawa, słupy kotwowe na niektórych sceneriach są w powietrzu, ale wystarczy opuścić kotwę w miejscu połączenia drutów z nią (tam jest podwieszenie) z 6,4m do 6,0m i jest ok.
Edit: Chodzi o to miejsce jak na screenie.

jarząbek019:
Drawinowo_ep07 Za Drawinowem po wyjeżdzie na km 40.5 - 40.4 po naszej prawej stoi Ep08-001 z połamanym patykiem.

Stele:
Łamie patyki - wrzucasz errors.txt. Obecne exe loguje zaniki napięcia bez konieczności ustawiania jakichkolwiek dodatkowych parametrów, a zaoszczędzi się trochę czasu na jeżdżeniu i samodzielnym szukaniu dziur.

miko22:

--- Cytat: Sawi w 06 Lipca 2014, 21:03:12 ---Tak prawie, bo został jeszcze scenariusz moczniki_popych. Tak tak nie ma sensu już mieszać w patchu czerwcowym. Nie testowałem co prawda, ale należą się tobie podziękowania za wytrwałość i robotę. Trzymaj tak dalej.

--- Koniec cytatu ---
To ja się cieszę, że mogłem jakoś pomóc ;) i oddaję ostatnią już poprawkę scenariusza moczniki_popych razem z całym spisem wszystkich zmian.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej