Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Naprawianie sieci trakcyjnej
miko22:
No i jest komplet. Chociaż będzie pewnie dopiero w następnym patchu? Tylko tam zaraz przed drugim lasem, gdzie jest stromo pod górkę i jednocześnie ostry zakręt w prawo, trzeba ściśle przestrzegać ograniczenia (70km/h), bo na samym początku tego wzniesienia tory są zapadnięte i przy wyższej prędkości odbierak chwilowo traci kontakt z drutami, przez co puszcza WS, ale przy 70km/h jest dobrze.
I jeszcze takie pytanko, w dwóch miejscach brakuje wskaźników W9a i W9b. Mógłbym spróbować je wstawić, tylko który plik Moczników zawiera wszystkie znaki?
Sawi:
Tak prawie, bo został jeszcze scenariusz moczniki_popych. Tak tak nie ma sensu już mieszać w patchu czerwcowym. Nie testowałem co prawda, ale należą się tobie podziękowania za wytrwałość i robotę. Trzymaj tak dalej.
Wojciech27:
Witam. Mam pytanie odnośnie scenerii l053-trylogia towarowa. W scenariuszu z EU07 sieć trakcyjna powoduje połamanie pantografów w dwóch miejscach zaraz po wyjeździe z rafinerii. Dalej nie sprawdzałem, bo żeby przejść całą misje trzeba użyć trakcji spalinowej. Czy ktoś już zaczął naprawiać błędy w tym scenariuszu?
Stele:
Trylogia towarowa używa tych samych inców, co dwuczęściowe cargo, a te ktoś ogłaszał przejezdnym kilka dni temu. Ono też kończy się w Jarkawkach, a tam jednotorowa jest, wiec ominąć ten punkt średnio idzie. Jak masz chęć, to sprawdź coś używającego l053/cargo/trakcja od drugiej strony. Jak tylko za Sandomierzem jakieś błędy zostały, to mogę popoprawiać. Ogólnie z tą scenerią jest pełno problemów, bo wszystkie stare scenariusze mają różniącą się od siebie sieć w jednym pliku z torami.
Jednak nie jest poprawiona. Do Macierzewa cztery zaniki napięcia i połamanie patyków tuż przed wjazdem. Z Rafinerii wyjechał jednak poprawnie. W logu oprócz mnie tylko Skoda z Macierzewa. Spróbuję coś z tym porobić.
klimczok_mk:
Jeżeli ktoś ma chęć może zająć się Bałtykiem, bo jakoś nie mam cierpliwości do tego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej