Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Obsługa nastawnika jazdy na lok. EU07

<< < (14/25) > >>

Mihau:

--- Cytat: janek32 w 21 Lutego 2014, 00:31:13 ---Prędkość maksymalna EP07 też wynosi 125 km/h. 140 km/h to EP08, ale tam jest przekładnia 77:24.

--- Koniec cytatu ---
A mi się gdzieś ostatnio o oczy obiło, że jakiś mechanik gnał swoja siódemką 150km/h :D

youBy:
Jakieś źródło?

Anrej:

--- Cytat: borys_q w 21 Lutego 2014, 08:45:44 ---Wiesz normalnie, tak samo jakbyś pod dużą górkę jechał maszyna ciągnie a pociąg zwalnia, teraz może nie ma takiej potrzeby bo na warsztacie są styczniki oraz  są wykonane w miarę porządnie, na początku lat 90 np wszystko było na siłę reanimowane i oszczędzanie za wszelką cenę styków było dużym priorytetem, w brew pozorom wcale niebyło to takie gwałcenie techniki jak się wydaje.

--- Koniec cytatu ---
Czyli coś takiego

borys_q:

--- Cytuj ---A mi się gdzieś ostatnio o oczy obiło, że jakiś mechanik gnał swoja siódemką 150km/h :D
--- Koniec cytatu ---
Ja tam bym się nie odważył, luzem pewnie tyle by pojechała, ale czy zostanie na torach, czy silników szlag nie trafi, teraz najważniejsze czy zdoła się zatrzymać (siódemka ma dość słabe hamulce dlatego 110 dla jazdy luzem), tego nie wie nikt. Pewnie to jakaś plotka.

szogun:
A na końcu wyjdzie że to EU07A, albo BolidMłodzieżyWiejskiej serii 7 :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej