Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Textury samochodów europejskich

<< < (7/8) > >>

Pierog_SU42:

--- Cytuj ---.Niestety, prawie nikt nie chce się podjąć tego zadania, a dużo osób zasłania się tym, że nie umie modelować (a marnuje połowę życia na Facebooku - taka ciekawostka).

--- Koniec cytatu ---
A ile to się nauczyć? Ja kiedyś nie potrafiłem teksturować i jakoś się nauczyłem i tworze, w wolnym czasie próbuję (uczyć się) tworzyć w gmax-ie, z własnych chęci. Szczerze, jakby mieli chęci to by się nauczyli i pomogli.

Sawi:
Doprawdy? Benny skoro już poruszyłeś ten temat, to udostępnij go dla ogółu. Może faktycznie znajdzie się ktoś spośród użytkowników kto wykaże chęci.

Kozisoft1:
Ja w 3d max siedzę od paru lat, ale wygląda to tak że po dwa, trzy miesiące się bawiłem i przerwa, kolejne parę miesięcy. Więc za każdym razem uczę się od nowa, gdyż pamięć jest ulotna i zostaje tylko 20% tego co wcześniej się nauczyłem. Obecnie jestem bez pracy więc siedzę przy tym codziennie. po 10-12 godzin, bo to lubię. Ale ciężko coś robić gdy każdy ma pracę, rodzinę.

Edycja:

Racje ma Benek, jeśli chodzi o Facebook, ten portal upośledził społeczeństwo, w pewnym sensie. Ludzie zajmują się problemami nie swoimi, chodź mają dużo swoich i z nimi sobie nie radzą, a wolą zaśmiecać sobie głowę innymi ! Zamiast spędzać czas wolny na hobby rozrywkę, to wszystko przelewa się na portale społecznościowe, a no tak zapomniałem, coraz większe jest ograniczenie umysłowe i ludzie zapomnieli co to jest hobby, rozrywka.

Pierog_SU42:
To tak, obszedłem prawie całe miasto i tak maluchy,Polonezy Caro i trucki, Cinko cinko, Seicento, nawet Multiple. A dużego Fiata ani śladu :/

Kozisoft1:
A takie pytanko jeszcze mi się nasunęło, dlaczego jak nakładam textury prawidłowo na samochód, dom, to w symulatorze są one do góry nogami?  A wszystkie standardowe z symulatora, w podglądzie w maxie, są obrócone, a w symulatorze wyświetlają się prawidłowo. Dziwne zjawisko...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej