Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Textury samochodów europejskich
Kozisoft1:
Witam, jestem w trakcie robienia Fiata 125, potrzebuję tekstury całego auta, a także oryginalnych felg do tego modelu. Następny model jaki wykonam to woldzwagen Volkswagen Vento (policyjny oraz zwykły). Z góry wielkie dzięki.
Nazwy własne piszemy wielką literą (a przymiotniki - jak policyjny - małą). A żeby nie wygooglać jak się pisze Volkswagen…
Quark-t
Proszę o wybaczenie, późna godzina, zmęczenie. A nad trasą siedzę od rana do tej godziny, dzień w dzień.
muri:
Tak mi dzisiaj przyszło do głowy, że modelom samochodów (a przynajmniej modelowi autosana - bo to on był sprawcą zamieszania) brakuje świateł - w sensie chyba FreeSpotLight'ów, czy jak to tam jest zrobione że semafory itp. widać z daleka...
Ra:
Im wszystkiego brakuje, nie mówiąc już nic o ośmiokątnych kołach i koszmarnych dźwiękach silnika. Moim zdaniem było by to szybciej z jakiejś gry skroić, np. jest polski model Żuka, przynajmniej do Racera i Midtown Madness 2.
muri:
Oj no wiadomo że szału nie robią - ale w końcu siedząc w loku można jeszcze nie widzieć że koła są kanciata (tym bardziej jak się kręcą). Ale jak siedzę w nocy i czekam na odjazd, a koło dworca przemyka cichociemny szpieg-bus to już się chce śmiać :)
Kozisoft1:
Jest to moje pierwsze auto, jutro powinienem już je dokończyć. Proszę o texturki, jeśli ktoś posiada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej