Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Programy na użytek symulatora. [szczawik]

<< < (122/147) > >>

Stele:
Wagon też może być occupied, to lepiej by nie robił duplikatów nijak.

Kogut:
Po wyborze języka angielskiego/czeskiego, w polu „Składy na scenerii” po usunięciu pojazdów z danej misji, nadal wyświetla się komunikat po polsku – „Wpis bez pojazdów. (Tor: xyz)”.
W ustawieniach dźwięków i fizyki, po wyborze języka angielskiego/czeskiego, opcje „Czułość zaworów hamulcowych” oraz „Czułość zaworu FV4a” nie są przetłumaczone.
W ustawieniach grafiki, po wyborze języka angielskiego/czeskiego, dla opcji „Odbicia- uwzględniane elementy”, opcje do wyboru wyświetlają się w języku polskim.
W ustawieniach ogólnych, po wyborze języka angielskiego albo czeskiego, pole „Zestawy ustawień” nie jest przetłumaczone.
W angielskojęzycznej i czeskojęzycznej wersji po komunikacie „Opcje wyszarzone nie mają wpływu na symulację” (oczywiście przetłumaczonym), pojawia się zbędna kropka – screen 1.
Jeżeli w ustawieniach, w wersji EN/CZ, klikniemy „Przywróć ustawienia domyślne”, w polu u góry wersja językowa zmieni się na PL, ale program pozostanie w języku angielskim/czeskim.

youBy:
Czy można zamówić opcję odbić w 60FPS? Niestety starter wie ode mnie lepiej, czego oczekuję i mi zmienia to na 25 co chwila.

szczawik:
Nowa wersja testowa, zmiany:

* katalog we wpisie dynamic może zaczynać się od cyfr,
* automatyczne ustawienie sprzęgów podczas odwracania pojazdów,
* opcja odbić 60 FPS,
* poprawione unikalne nazwy pojazdów.Wersje językowe można zasadniczo poprawiać samodzielnie w plikach językowych (część braków uzupełniłem); postaram się dodać także możliwość edycji napisów zaszytych w programie.
Link do paczki: https://eu07.pl/userfiles/7492/starter220516.zip

Czarodziej:
Czy jest możliwość zbudowania Startera 64 bit?

--- Kod: ---% wine Starter.exe                               
zsh: bad CPU type in executable: wine
% file Starter.exe
Starter.exe: PE32 executable (GUI) Intel 80386, for MS Windows
% wine64 Starter.exe
Nie udało się uruchomić aplikacji lub nie ma aplikacji skojarzonej z danym plikiem.
ShellExecuteEx nie powiodło się: Błąd wewnętrzny.

--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej