Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Programy na użytek symulatora. [szczawik]
yrek150:
Ogólnie nieźle to się zapowiada, ale gdy w scenariuszu podmieniłem 2 składy ma SA134 z magazynu (wstawiłem 2 razy ten sam skład i ten drugi zmodyfikowałem) to starter trochę sie pogubił i nie uruchamia wybranego przeze mnie składu, tylko ten, który wstawiłem jako drugi, nie ważne który wybiorę.
Stele:
Rainsted łyka takie sytuacje? Nie trzyma nazwy noda w magazynie i po zmianach leci test na dubla dopiero?
yrek150:
Jeśli przed uruchomieniem sytuacji podmienie teksturę danego pojazdu w rainsted, działa to jak trzeba.
I mam drugi problem - gdy podmieniam składy "ręcznie" a nie przez magazyn - starter olewa moje ustawienia sprzęgów, czasem zaznaczy wszystko oprócz "mechanicznie" a czasem zaznaczy losowo jak chce. Nieważne na co klikne, po przejściu na inny pojazd i powrót do poprzedniego, mam albo wszystko oprócz "mechaniczne" albo jakieś losowe zaznaczenie
Edit: Zauważyłem, że problem pojawia się przy nastawieniu sprzęgu na 255, w innych przypadkach jest dobrze
Edit2: I zauważyłem, że starter po ponownym uruchomieniu ignoruje swoje własne ustawienia np. "zamknij starter automatycznie"
Edit3: I nie wczytuje wszystkich miniatur, np SA134 raz wczyta a raz nie
Turbokibel:
Miniatury przydałyby się w mniejszym rozmiarze (albo zrobić opcję taką jak w Rainstedzie "duże obrazki mini", ale wyłączoną na start), bo takie ogromne psują wygląd tego startera.
jochand:
Powiem tak: starter mi sie podoba. Nie wiem co spowodowalo wzrost FPS np na TD o 30. Druga rzecz na moim slabym kompie znikly przycinki na L053-poludnie oraz wzrosl FPS. Testowane na ostatnim exe z warsztatu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej